Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

CHILD'S PLAY

Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΛΑΡΣ ΚΛΕΒΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΤΑΪΛΕΡ ΜΠΑΡΤΟΝ ΣΜΙΘ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΤΑΪΡΙ ΧΕΝΡΙ, ΟΜΠΡΕΪ ΠΛΑΖΑ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

TRIVIA

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες ταινίες, σε αυτήν καταλαβαίνουμε γιατί ο Τσάκι γίνεται κακός, καταλαβαίνουμε το κίνητρό του κι αυτό είναι που ο Κλέβμπεργκ βρίσκει τρομακτικό.

Η ταινία εξελίσσεται σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Τσάκι και τον Άντι. «Ο Τσάκι γίνεται κακός επειδή συναναστρέφεται με ανθρώπους και μαθαίνει πώς συμπεριφέρονται. Θέλει να κάνει κάτι που πιστεύει ότι είναι καλό, αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι παρορμητικός», περιγράφει ο Κλέβμπεργκ.  «Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τρομάξουν τους θεατές», επιμαίνει ο Γκρέιαμ-Σμιθ. «Όταν γυρίσουν σπίτι τους θα διαπιστώσουν ότι μεγάλο μέρος αυτής της τεχνολογίας βρίσκεται ήδη στα σπίτια τους και τις ζωές τους. Και αν αυτή η τεχνολογία στραφεί εναντίον τους και αποφασίσει να τους σκοτώσει; Κάτι που δεν ίσχυε το 1988, αλλά ισχύει το 2019 είναι ότι ο Τσάκι που έχουμε τώρα μπορεί όντως να σε σκοτώσει».

EXTRA

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!