ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

SPIES IN DISGUISE (GR)

ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚ ΜΠΡΟΥΝΟ & ΤΡΟΪ ΚΥΑΝ
Σενάριο: ΜΠΡΑΝΤ ΚΟΟΥΠΛΑΝΤ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: ANIMATION
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

TRIVIA

Για την ταινία «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες», εταιρεία Blue Sky Studios συνεργάστηκε με την Audi ώστε να κατασκευάσουν το τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο για τον υπερκατάσκοπο Λανς Στέρλινγκ: το Audi RSQ e-tron. Ένα μη πραγματικό μοντέλο από το μέλλον σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτή την ταινία, το RSQ είναι ηλεκτροκίνητο και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε αμάξια της Audi. Ένα αυτοκίνητο απόλυτα ταιριαστό για τους πράκτορες του μέλλοντος.

EXTRA

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!