ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

THE VATICAN TAPES

ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚ ΝΕΒΕΛΝΤΙΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΠΟΡΕΛΙ & ΜΑΙΚΛ Σ. ΜΑΡΤΙΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ, ΟΛΙΒΙΑ ΤΕΪΛΟΡ ΝΤΑΝΤΛΕΙ, ΚΑΘΛΙΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΠΑΤΡΙΚ ΑΜΕΝΤΟΡΙ, ΠΙΤΕΡ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία "The Vatican Tapes" είναι η απόλυτη μάχη του καλού με το κακό, του Θεού με τον Σατανά. Η Άντζελα Χολμς (Ολίβια Τέιλορ Ντάντλεϊ) είναι μια συνηθισμένη 27χρονη, μέχρι που η παρουσία της αρχίζει να έχει ολέθρια επίδραση σε όποιον βρίσκεται κοντά της, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα και θάνατο. Κατά την εξέταση της υποψιάζονται πως είναι δαιμονισμένη, αλλά όταν το Βατικανό καλεστεί για να την εξορκίσει, αποδεικνύεται πως πρόκειται για μια αρχαία σατανική δύναμη, πιο ισχυρή από οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Ο κλήρος πέφτει στα χέρια του Πάτερ Λοζάνο (Μάικλ Πένα) να εξαπολύσει πόλεμο, όχι μόνο για την ψυχή της Άντζελα, αλλά και για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

TRIVIA

Καλώς ήλθατε στον τρομακτικό κόσμο της ταινίας, «Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι», από τους δημιουργούς της κινηματογραφικής επιτυχίας TheExorcismofEmilyRose. Μια νέα ταινία τρόμου που εμβαθύνει σε μια σύγχρονη ιστορία πάλης του καλού και του κακού, εξερευνώντας παράλληλα τις καταστροφικές και ευρείες συνέπειες ενός δαιμονισμού.

"Πρόκειται για την ιστορία ενός συνηθισμένου κοριτσιού, της Άντζελα," λέει ο σκηνοθέτης Μαρκ Νέβελντιν. "Όταν κατεβαίνει σε μια σκοτεινή τρύπα, τρομακτικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Καθώς τα τρομακτικά γεγονότα κλιμακώνονται, ανακαλύπτουμε ότι το σώμα της έχει καταληφθεί από τον Αντίχριστο."

Ο παραγωγός Γκάρι Λουκέσι προσθέτει: "Το βασικό θέμα της ταινίας είναι ότι υπάρχει μια μυστική κρύπτη στο Βατικανό, στην οποία στεγάζεται μια τεράστια βιβλιοθήκη όπου υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα τα περιστατικά δαιμονισμού από την αρχή του Καθολικού δόγματος."

"Είναι μια σύγχρονη ταινία που διηγείται την ιστορία μιας δαιμονισμένης γυναίκας. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της προσπαθούν να την βοηθήσουν και να βρουν τη θεραπεία για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί," λέει ο σεναριογράφος Κρίστοφερ Μπορέλι. "Σε κάποιο σημείο της ταινίας, τόσο οι ιερείς όσο και οι γιατροί συνειδητοποιούν ότι έχουν να κάνουν με έναν δαίμονα."

 

Επίσημο site: http://thevaticantapesmovie.com/

EXTRA