ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: TAAVI VARTIA
Σενάριο: KAROLIINA LINDGREN, NIKLAS LINGDREN, TAAVI VARTIA
Ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΖΟΛΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΝΟΥΤΙ ΚΟΝΤΙΝΕΝ, ΒΕΪΚΑ ΒΑΪΝΙΚΑ, ΕΜΙΛ ΑΟΥΝΟ, ΛΑΟΥΡΑ ΜΑΛΜΙΒΑΑΡΑ, ΒΙΛΛΕ ΜΙΛΙΡΙΝΝΕ
Διάρκεια: 84 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Αντριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους, θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Με φόντο το Αιγαίο, τα δύο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Αντριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η Ιφιγένεια Τζόλα (γνωστή από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά ΤΟ ΝΗΣΙ), η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

TRIVIA

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2016 (18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΣΤΑ VILLAGE CINEMAS ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

 

EXTRA

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!