ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΠΙΤΕΡ

JUPITER ASCENDING

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΠΙΤΕΡ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΛΑΝΑ ΓΟΥΑΚΟΦΣΚΙ
Σενάριο: ΑΝΤΙ ΓΟΥΑΚΟΦΣΚΙ, ΛΑΝΑ ΓΟΥΑΚΟΦΣΚΙ
Ηθοποιοί: Sean Bean, ΣΟΝ ΜΠΙΝ, ΜΙΛΑ ΚΟΥΝΙΣ, ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΜΠΟΥΘ, ΤΙΜ ΠΙΓΚΟΤ-ΣΜΙΘ, ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΕΪΤΟΥΜ, ΕΝΤΙ ΡΕΝΤΜΕΪΝ, Channing Tatum, Eddie Redmayne
Διάρκεια: 127 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Από τους δρόμους του Σικάγο σε απομακρυσμένους γαλαξίες, η ταινία ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΠΙΤΕΡ θα μας διηγηθεί την ιστορία της Τζούπιτερ Τζόουνς (Μίλα Κούνις). Την ημέρα που γεννήθηκε, τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται τα αστέρια, αλλά ξυπνάει στην πεζή πραγματικότητα μιας καθαρίστριας σπιτιών με άτυχα περιστατικά.

Μόνο όταν ο Κέιν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο σύμπαν.

Η νέα ταινία των δημιουργών της τριλογίας THE MATRIX είναι προ των πυλών και οι φαν τους ανυπομονούν να βρεθούν για μια ακόμη φορά στο νέο φανταστικό σύμπαν που έχουν δημιουργήσει.

TRIVIA

Επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας: http://www.jupiterascending.com/index.php

EXTRA

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!