Λαμπερή ατμόσφαιρα, premium διασκέδαση! Οι αίθουσες Gold Class στο The Mall Athens εκτοξεύουν την κινηματογραφική εμπειρία σε άλλη διάσταση.

Με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρητικότητα έως 40 ατόμων και άψογη διάταξη θέσεων, περιλαμβάνουν αναπαυτικές ανακλινόμενες πολυθρόνες La-Z-Boy και ατομικά τραπέζια για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία μαζί με το φαγητό σου, το ποτό σου και το μοναδικό Gold Class service.

Έλα νωρίτερα πριν από την έναρξη της ταινίας. Το υψηλής αισθητικής σαλόνι της Gold Class σε καλοσωρίζει και σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις το ποτό σου στο μοναδικά σχεδιασμένο μπαρ της Gold Class, μετατρέποντας την έξοδό σου σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Στη συνέχεια, βυθίσου στις πολυτελείς πολυθρόνες και παρακολούθησε την ταινία ενώ δοκιμάζεις τις γαστριμαργικές επιλογές του μενού και ένα ποτήρι από τη μοναδική συλλογή κρασιών της Gold Class.

Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σου κάθε στιγμή, σερβίροντάς σε τη στιγμή που θα επιλέξεις, πριν ή κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Gold Class. Η κινηματογραφική εμπειρία σε άλλη διάσταση!

Που θα βρεις αίθουσες Gold Class:

  • Village Cinemas @ The Mall Athens
    Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Παράπλευρος Αττικής Οδού) Θέση Ψαλίδι, Μαρούσι, 15122
Photo Gallery!

Παίζονται Τώρα στην Gold Class