Τα Village Cinemas at The Mall Athens αποτελούνται από 14 αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 2.629 ατόμων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, εκ των οποίων:

  • 1 αίθουσα Vmax Sphera (αίθουσα 7)
  • 2 υπερπολυτελείς αίθουσες GOLD CLASS
  • 2 αίθουσες Dolby Atmos (η αίθουσα 4 και η αίθουσα 7-Vmax Sphera υποστηρίζoυν όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία Dolby Atmos),
  • 4 αίθουσες με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D (αίθουσες 2, 4, 7 & 8)

Επιπλέον, θα βρείτε Games και Village Movie Store σε έναν ενιαίο και καλαίσθητο χώρο.

Όλες οι αίθουσες είναι ψηφιακές και διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου Dolby Digital Surround για τέλεια απόδοση ήχου, άψογη ακουστική ευκρίνεια και οθόνες μεγάλων διαστάσεων.

Το The Mall Athens βρίσκεται στο Μαρούσι, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο και με πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής. Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνούς επιπέδου Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Αθήνας δημιουργώντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των επισκεπτών.

Με 160 επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, 17 εστιατόρια και καφέ, 14 πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώρους αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια που αναπτύσσονται σε 5 επίπεδα και 3 υπόγειους χώρους, υποδέχεται τον επισκέπτη για όλες του τις ανάγκες χαλάρωσης, αγορών και διασκέδασης.

Διαθέτει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές οδικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως: Αττική Οδός, Λεωφόρος Κηφισίας, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΜΕΤΡΟ, Λεωφορειακές Γραμμές του ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ και Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου. Το κέντρο διαθέτει συνολικά 2100 θέσεις parking κατανεμημένες σε 3 επίπεδα (-1, -2 και -3).

Τόσο οι χώροι του εμπορικού κέντρου όσο και οι χώροι της Village είναι πλήρως προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Tα Village Cinemas πρώτευσαν στην κατηγορία “Best Cinema Refurbishment of the Year”  της I.C.T.A. Η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της συνολικής αναβάθμισης, αιθουσών και υπηρεσιών, των Village Cinemas στο The Mall Athens – ανάμεσα τους και η υλοποίηση της πρώτης αίθουσας Sphera στον κόσμο, που αποκλειστικά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ανδρέα Παπανδρέου 35
(Παράπλευρος Αττικής Οδού)

Θέση Ψαλίδι, Μαρούσι, 15122

ΓΕΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Έναρξη 1ης προβολής
Δευτέρα - Παρασκευή
17:00
Σάββατο & Κυριακή
13:00
Photo Gallery!
Χάρτης & ΜΜΜ

Το The Mall Athens βρίσκεται στο Μαρούσι, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο και με πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής. Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνούς επιπέδου Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Αθήνας και έχει δημιουργήσει μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των επισκεπτών.

Μαρούσι - The Mall Athens

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Παράπλευρος Αττικής Οδού), Θέση Ψαλίδι, Μαρούσι, 1512

Δείτε το χάρτη
Πως να μας επισκεφτείτε στα Village Cinemas @ The Mall Athens

Διαθέτει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές οδικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως: Αττική Οδός, Λεωφόρος Κηφισίας, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΜΕΤΡΟ, Λεωφορειακές Γραμμές του ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ και Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου.

Γραμμή 1 μετρό
Πειραιάς - Κηφισιά
Σταθμός
Νερατζιώτισσα
Προαστιακός Σιδηρόδρομος
Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο
Πειραιάς - Αεροδρόμιο
Σταθμός
Νερατζιώτισσα
Λεωφορείο
Ε14 Σύνταγμα – ΟΑΚΑ - Υπ. Παιδείας
Στάση
Υπουργείο Παιδείας
Λεωφορείο
410 Ο.Α.Κ.Α. – Άνω Μελίσσια
444 Σταθμός Ειρήνη – Γαλάτσι - Στ. Άνω Πατήσια (κυκλική)
527 Πεύκη – Νερατζιώτισσα (κυκλική)
500 Πειραιάς – Κηφισιά (νυχτερινό)
Στάση
Νερατζιώτισσα

Παίζονται Τώρα Στο The Mall Athens